VTEM skitter

- НОВА ЛОКАЦИЈА ул. КОЗЛЕ бр.91 локал 2

- во непосредна близина на бензинската на Макпетрол
VTEM skitter

- НОВА ЛОКАЦИЈА ул. КОЗЛЕ бр.91 локал 2

- во непосредна близина на бензинската на Макпетрол
VTEM skitter

- НОВА ЛОКАЦИЈА ул. КОЗЛЕ бр.91 локал 2

- во непосредна близина на бензинската на Макпетрол

Почитувани посетители

Ви благодариме што ја посетивте нашата интернет страна, тука ќе Ви бидат презентирани дел од производите и услугите кои ги нуди нашата компанија, квалитетот, високиот професионализам и врвната експертиза која ја нудиме...

 

Квалитет

 

Брзина

 

Навременост

 

Истрајност

 Долгогодишна успешна соработка со реномираните европски и светски производители на градежни материјали:

 

 

• Rigips - Системи за сува градба
• Аrmstrong - касетирани плафони
• Еgger - ламинатни подови
• Lexan (leksan) - поликарбонатни плочи
• Knaufinsulation - минерална и камена волна
     • Wedi - сува градба во мокри чворови
• Barlinek - повеќеслојни паркети
• Kronotex - ламинатни подови
• Velux - кровни прозорци
• Intraprofil- профили и прибор за сува градба
     • Isover - минерална волна
• Tarkett - ламинатни подови и повеќеслоен паркет
• Technogips - Системи за сува градба
• Dollken - подни лајсни
• Profile Vox - подни лајсни, ПВЦ ѕидни и кровни облоги

 

 

logoa