Промоции

РЕНОВИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ДОМ НА 36 РАТИ БЕЗ КАМАТА!

Понудата важи за целиот асортиман на Ритам Трејд:
ламинат, паркет, пвц-винилни подови, собни врати, молерисување со декоративни техники, лексан, спуштени плафони, кровни прозорци, како и материјали за сува градба, изолација и разни додатоци.
или ☎: 075 423 657, 075 423 037, 02 32 22 519