Продукти

Latex 20

Разредување: вода

Површини: внатрешен

Мешање (пред работа): 2-3 мин

Минимална: + 5 ° C

Сјајност: 20 ultrasaten

Потрошувачка: 6-9 m²/L

Време на сушење: 2 часа влажни на допир, 3-4 часа суви за следниот слој, 48 часа суво

Апликација: четка, ваљак.