Продукти

Mat Prime AT 1:3

Разредување: вода

Површини: надворешни и внатрешни

Мешање (пред работа): 2-3 мин

Минимална: + 5 ° C

Сјајност: /

Потрошувачка: 6-10 m² / kg разредена подлога, во зависност од површината

Време на сушење: 2-4 часа суво на допир, 24 часа суво

Апликација: четка, ваљак.