Продукти

MATOX 200K

Ракување со:> 90 мин.

Потрошувачка: 2-3 kg / m²

Мешање: 7-8 литри вода / 25 кг

Лизгање: <0.1mm Пакување / Пакување: 25kg торба / 25kg вреќа торба

Складирање: 12 месеци / 12 месеци