Продукти

Micro Mat

Разредување: вода

Површини:  внатрешни

Мешање (пред работа): 2-3 мин

Минимална: + 5 ° C

Сјајност: /

Потрошувачка: 10-12 m² / L, во зависност од површината

Време на сушење: 2-4 часа суво на допир, 24 часа суво

Апликација: четка, ваљак.