Продукти

Multi Mat

Разредување: вода

Површини: внатрешни

Мешање (пред работа): 2-3 мин

Минимална: + 5 ° C

Сјајност: /

Потрошувачка: 4-8 m²/L

Време на сушење: 1-3 часа суво на допир,

Апликација: четка, ваљак.