dodatoci12

 

 

 

Крајниот ефект, употребната вредност на ентериерот во голема мера зависи од завршните елементи. Ги нудиме следниве производи:
-ПВЦ завршни аголни лајсни и додатоци за истите како внатрешни агли, надворешни агли, спојки, држачи и капачиња
-Метални преодни лајсни
-филц -термо звучна изолациона фолија од 2мм, 5мм и филц за подно греење
http://www.doellken.com
http://www.profile.vox.pl

  • dodatoci
  • dodatoci1
  • dodatoci5
  • dodatociTarkoflex