laminat

 

Ламинатните подови се повеќеслојни подови на база на дрво. Имаат широк спектар на употреба, од стамбени простори се до деловни и јавни ентериери. Поделени се во класи кои говорат за нивниот степен на отпорност на абење и нивната намена. Нудиме ламинатни подови и дополнителна опрема за крајни потрошувачи и дистрибутери од водечки германски  производители (ЕGGER,  TARKETT, KRONOTEX…)
Ламинатните подови се со дебелина од 6-12mm, 31,32 и 33 употребна класа во преку 70 дезени и бои, антистатични, со гаранција и атести.
Со нашата техничка подршка сигурно ќе пронајдете бројни решенија за Вашите ентериери.

 


http://www.tarkett.rs
http://www.kronotex.com

 

  • laminat2
  • laminat3
  • laminat4
  • laminat5
  • laminat6
  • laminat7
  • laminat8
  • laminategger
  • laminatiegger1