klasicni1

  КЛАСИЧНИ ПАРКЕТИ


      Во нашата понуда на подови ќе пронајдете и повеќе видови на класични паркети (бука, храст, јасен...) од врвни странски производители .

 

 • klasicniparket4
 • klasicniparkethrast
 • klasicniparketi


ТРОСЛОЈНИ  ПАРКЕТИ


     Се готови паркети,стругани,лакирани,се местат на клик систем од светски познатите производители TARKETT и BARLINEK  кои може да бидат поставени со лепење за подлогата  или  без лепење на клик систем , како пливачки под.
Имаат дебелина од 14 мм,неколкупати лакирани со специјален лак и отпорни на uv зрачење.Според изгледот на површината се делат на триламелни и едноламелни, може да бидат без или со оборени ивици.
Предностите од монтажата без лепење се:
*брза,едноставна и чиста монтажа без употреба на лепак
*подот е готов за употреба веднаш после монтажата
*доколку се оштети некоја даска истата лесно може да се замени со друга
*лесна демонтажа и можност за повторна монтажа пример при преселба
*погодни се за подно греење
*пониски трошоци за монтажа
http://www.tarkett.rs/
http://www.barlinek.com.pl

 • tarkettparketi58
 • toslojniparketi22
 • troslojni2
 • troslojni_parketi55
 • troslojni_parketi_59
 • troslojniparket4
 • troslojniparkett57
 • troslojniparketti_56