Acoustic-Homogeneous-Vinyl-iQ-Optima 263x188

Пвц подовите се подни облоги кои се состојат од пет слоеви-долен, компактен слој кој обезбедува додатна цврстина на производот, пенаст слој со помош на кој се обезбедува звучна и топлотна изолација,компактен слој кој не дозволува промени во димензиите и изгледот на подовите, горен пенаст слој кој дава потребна еластичност и заштитен слој кој е додатна заштита од абење, а ја зголемува отпорноста до 7 пати. Комбинациите на боја, дезен, различните димензии и облици на плочи, со изглед на камен, дрво, сјајни, мат... ќе ги задоволат вкусовите и на најпребирливите купувачи.

Во нашата понуда имаме пвц подови за домашна и комерцијална употреба од реномираниот производител tarkett.

 

 


Повеќе информации за моделите и нивните карактеристики може да добиете на следниве линкови

http://www.tarkett.rs/proizvodi/vinil/sta-je-vinil.102.html
http://www.tarkett.rs/proizvodi/vinil-za-komercijalnu-upotrebu.184.html


 

 • Acoustic-Heterogeneous-Vinyl-Tapiflex-Evolution_263x188
 • Acoustic-Homogeneous-Vinyl-iQ-Optima_263x188
 • Compact-Heterogenous-Vinyl-Acczent-Evolution2-_263x188
 • Evolution_263x188
 • Extra_720x254
 • Force_720x254
 • Loose-Lay-Vinyl-Tiles-Square_263x188
 • Luxury-Vinyl-Tiles-iD-Inspiration_263x188
 • Primo-SD_263x188
 • Primo-Safe-T_263x188
 • oPTIMA_720x254