armstrong1

Касетираните плафони најдоа широка примена во изградбата на деловни и трговски објекти. Овие плафони овозможуваат најфлексибилен пристап на инсталација над спуштениот плафон во сите фази на користење на објектот. Широкиот избор на дезени, материјали и димензии даваат бескрајни можности на проектантите и корисниците во обликувањето на ентериерите.
Доколку имате потреба Вашиот простор да го оплемените или реновирате со нашата понуда ви стоиме не располагање и со  изведба и продажба на плафони од минерални, гипсани, метални или дрвени плочи на водечките  европски производители. За сите видови плафони поседуваме сертификати за квалитет звучна апсорпција и противпожарна заштита.

http://www.armstrong.com/

 

  • armstrong
  • armstrong2
  • armstrong3
  • minerarlniplafoniarmstrong
  • plafoniarmstrong