ДИРЕКЦИЈА
Тел +389 2 3222 519

Директор        
АНТОНИО ЦВЕТКОВСКИ        
дипл. Правник               
E-маил antonio.c@ritamtrejd.com.mk   

 МАРГАРИТА ЦВЕТКОВСКА       
дипл.Економист    
Е-маил margarita.c@ritamtrejd.com.mk
   
 
АЛЕН ЦВЕТКОВСКИ
Архитект
Тел +389 78 423 086
e-mail:alen.c@ritamtrejd.com.mk
 ЛИДИЈА АНГЕЛОВСКА       
Тел.+389 75 423 037       
E-маил lidija.a@ritamtrejd.com.mk
   
 
СМЕТКОВОДСТВО
ЖАНЕ СМОКОВСКА
Тел.+389 78 423 443        
E-маил  zane.s@ritamtrejd.com.mk
     
...........................
МАГАЦИН-ГОЛЕМОПРОДАЖБА
Тел +389 2 2747 050
СЕАД ПРАМЕНКОВИЌ      
Тел.+389 75 423 034       
E-маил  office@ritamtrejd.com.mk 

МИРСАД ПРАМЕНКОВИЌ
Тел.+389 75 423 035
E-маил  office@ritamtrejd.com.mk 

...........................
КОМЕРЦИЈА
ДИВНА ПОПОВА
Тел+389 78 423 079
E-маил  divna.p@ritamtrejd.com.mk
 
...........................
МАЛОПРОДАЖБА
Тел +389 2 3222 519
БИЛЈАНА ТАСЕВСКА       
Тел. +389 78 423 029       
E-маил biljana.t@ritamtrejd.com.mk 

 

 
     

    Работно време:

    Понеделник-петок 08-19 часот
    Сабота  09-15 часот
   

Контакт

Адреса:
ул. Козле бр 91 локал2 - во непосредна близина на бензинската на Макпетрол
1000, Скопје, Македонија
Телефон:
+389 2 3222 519

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Најава