ДИРЕКЦИЈА
Тел: +389 2 3222 519

Директор        
АНТОНИО ЦВЕТКОВСКИ        
дипл. Правник               
E-маил Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   

 ЛИДИЈА АНГЕЛОВСКА       
Тел.       
E-маил Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.