Апликација за вработување

Доколку сте заинтересирани за работа во РИТАМ ТРЕЈД ДОО, Ве молиме пополнете ја следната форма: (Забелешка: * означува задолжително поле)

Име и презиме(*)
Please type your full name.

Датум на раѓање?(*)
Ве молиме означете кога сте родени !

Адреса(*)
Invalid Input

Фотографија(*)
Invalid Input

Образование(*)
Invalid Input

Вид на образование / Име на институција
Invalid Input

Ве молиме специфицирајте го Вашето образование и името на институцијата каде сте завршиле !

Познавање на јазик
Invalid Input

Телефон(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid email address.

Работно искуство(*)
Invalid Input

(почнувајќи од последното работно искуство).

Останато
Invalid Input

Лични карактеристики и хоби