Референтна листа

*ПОЛИКЛИНИКА ПРОМЕДИКА

*ЏЕВАХИР СКАЈ СИТИ

* АДОРА ИНЖИНЕРИНГ –АДОРА ФЛАТИРОН СКОПЈЕ

* ИГМ - Ф - КА ДРЕКСЛЕР МАЕР  КАВАДАРЦИ

* АВИЦЕНА ЛАБОРАТОРИЈА

* ХОТЕЛ  БЕТОН/ СЕДИШТЕ НА  ВМРО – ДПМНЕ

* МУЗЕЈ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

* МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

* ПЛЕЈ КАФЕ СИТИ МОЛ СКОПЈЕ

* МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

* МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ НА РМ

* КРИВИЧЕН СУД

* ДЕЛОВНА ЗГРАДА НА ЈП.ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА-СКОПЈЕ

* КАТНА ГАРАЖА                                    

* СКОПЈЕ СИТИ МОЛ

* ВИНЕР ОСИГУРУВАЊЕ

* КУБУС СКОПЈЕ

* МАКЕДОНСКИ ЖЕЛЕЗНИЦИ АД - ТРАНСПОРТ

* ДАЈНЕРС КЛУБ

* ГРАД СКОПЈЕ

* СОРАВИЈА-ТРГОВСКИ ДЕЛОВЕН ЦЕНТАР

* СИСТИНА –КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

* ДЕКОРЕ - ЕЛИЦА / ОБЈЕКТ МАК СТИЛ

* ЕЛСА - Д - ОБЈЕКТ МАКЕДОНИЈА ТАБАК

* УНИВЕРЗИТЕТ СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ -СТУДЕНТСКИ ЦЕНТАР-СКОПЈЕ

* МИНИСТЕРСТВО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА-ПРОЕКТ ЗА РЕНОВИРАЊЕ НА ОУ

* KAЗИНО ФЛАМИНГО ГРАНИЧЕН ПРЕМИН БОГОРОДИЦА, ГЕВГЕЛИЈА

* ОФИС ПЛУС СКОПЈЕ

* МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО

* ХОТЕЛ КОНТИНЕНТАЛ

* ВОЕНА БОЛНИЦА

* ПРОКРЕДИТ БАНКА

* СТАМБЕН ОБЈЕКТ ГРАНД ПРЕСТИЖ

* ДИРЕКЦИЈА ЗА ЦИВИЛНА И ВОЗДУШНА ПЛОВИДБА

* АДОРА ИНЖИНЕРИНГ – СТАНБЕН КОМПЛЕКС “АЕРОДРОМ”

* ГОЛДЕН АРТ

* ХАБИТАТ – ВЕЛЕС

* ОКИТЕКС – УПРАВНА ЗГРАДА

* МИДА МОТОРС

* РЕПУБЛИЧКИ СУДСКИ СОВЕТ

* ЕВН МАКЕДОНИЈА

* АЕРОДРОМ – АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ

* СИТЕЛ ТЕЛЕВИЗИЈА

 

* ЕЛИТ- КОМ КОМПЈУТЕРС

* МОЦАРТ – СПОРТСКИ КЛАДИЛНИЦИ

* ЗЕГИН

* АЛКАЛОИД – СКОПЈЕ

* МАКЕДОНСКИ ПОШТИ

* КНК – ТЕХНОМАРКЕТ – СКОПЈЕ

* АМБАСАДА НА РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЈА

* КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР – КЛИНИКА ЗА КАРДИОЛОГИЈА

* ОКТА АД ХЕЛЕНИЦ ПЕТРОЛЕУМ –УПРАВНА ЗГРАДА

* ХОТЕЛ РАДИСССОН БЛУ ОЛД МИЛ БЕЛГРАД

*  ХОТЕЛ М-БЕСТ ВЕСТЕРН БЕЛГРАД

* ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС БЕЛГРАД

* ХОТЕЛ МЕТРОПОЛ ЛЕЈК РЕСОРТ ОХРИД

* ХОТЕЛ МЕТРОПОЛ ПАЛАС БЕЛГРАД

* ТРЕНД ФУД БАР АЕРОДРОМ СКОПЈЕ

* СТАНБЕН КОМПЛЕКС МАВРОВО