Се што ви треба за сува градба

За Ритам Трејд

Интернационалното искуство и присутност на регионалниот пазар на странскиот партнер со веќе високо изградена позиција го оправдуваат постоечкиот пристап кон клиентите и константното одржување на високиот квалитет како во асортиманот на производите така и во изведбата.
Ламинати и паркети
Лексан
Гипс картон
Кровни прозорци
Камена и минерална волна
Спуштени платформи
Бои и фасади
Страст за квалитетни градежни материјали

Голем асортиман на производи

Преку застапништвото на голем број брендови од областа на сувата градба кои се пред се лидери во својата дејност, нашите цели и стремежи се пред се задоволувањето на се повисокиот критериум на домашните купувачи и партнери.

Ламинати

Во областа на подовите работиме со ламинатни подови и дополнителна опрема за крајни потрошувачи и дистрибутери од водечки германските производители вклучувајќи ги TARKETT и KRONOTEX со целата гама на производи.

Паркети

Трослојни паркети се готови паркети,стругани,лакирани,се местат на клик систем од светски познатиот производител TARKETT кои може да бидат поставени со лепење за подлогата или без лепење на клик систем

Кровни прозори

Застапници сме и за VELUX кровните прозорци кои нудат комплетното решение кое ги содржи сите производи кои Ви се потребни да можете максимално да уживате во својот простор - кровни прозори, опшивки, термо и хидроизолационен сет...

Лексан

Со гордост истакнуваме дека во делот на иновативната градба во нашата понуда ги имаме поликарбонатните плочи LEXAN на SABIC INOVATIVE PLASTICS, плоча која допринесува за заштеда на енергија и има одлични механички..

Гипс картон

Во понудата имаме голем избор на гипскартонски плочи почнувајки од стандарните плочи (во дебелини од 9.5мм, 12.5мм и ширина од 1200 и 1250мм), преку водоотпорни и огноотпорни со истите димензии, па се до плочи за специјална намена по нарачка..

Спуштени плафони

Доколку имате потреба Вашиот простор да го оплемените или реновирате со нашата понуда ви стоиме не располагање и со изведба и продажба на касетирани плафони, плафони од минерални, гипсани, метални или дрвени плочи..

Бои и фасади

Во нашиот асортиман на производи од категоријата Бои и фасади ги нудиме брендовите MATOX и SILEX, кои се афирмирани и водечки во својата област со висок квалитет и специјализираност.

Камена и минерална волна

Во делот на изолационите системи располагаме со минерална и камена волна од ISOVER и KNAUFINSULATION и исто така во нашиот асортиман се и EPS плочите стиропор и стиродур..

Декинг

Ексклузивен увозник на материјали за декинг од Savadeck (Србија) за Република Македонија. Се што ви треба за декинг на едно место!Туш кабини

Широк асортиман на туш кабини од брендот Luxor, кои нудат квалитетна изработка по најдобрите цени на пазарот. Погледнете ја целосната понуда.

Чешми

Чешми за купатило и кујна од словенскиот бренд Armal, кои нудат европски врвен квалитет произведени по најновите ЕУ стандарди.

Врати

Новитет во нашата понуда се врати од српскиот бренд Porta Royal, кои нудат голема селекција и иновативни решенија за секој простор и според вашите потреби.
Ритам Трејд ДОО Скопје егзистира на пазарот во Република Македонија од 2009 година и е компанија формирана со заедничко вложување на Ритам инженеринг- Белград, Република Србија компанија која е дел од групацијата Б+М Ритам Белград и работи во склоп на австриската корпорација Baustoff+Metall Gruppe Wien, Austria, интернационална компанија со присуство со сопствени компании на пазарите на повеќе од 15 европски земји.
Наши проекти и изведби
Целосна поддршка во изградбата

Искуство во реализирање на проекти

Во делот на изведбата во секое време можеме да излеземе во пресрет со квалитетна изведба и монтажа која истовремено ќе биде координирана од нашиот стручен тим на соработници, како изведувачи, така и нашиот тим од магистри архитекти со лиценци за надзор и проектирање и изведба.Поседуваме и Б Лиценца за градба на објекти од втора категорија издадена од Министерството за транспорт и врски на Република Македонија.

Комплетирани проекти

+

Задоволни клиенти

+
Дел од нашите проекти

Нашето портфолио вклучува комерцијални и станбени изведби низ цела Македонија

Корпоративни вести

Секогаш бидете во тек со најновите вести за нашата понуда и услуги

Ексклузивни попусти и промоции

Станете дел од нашата мејлинг листа