Гипс картонска плоча отпорна на влага

Дебелина Ширина Должина Плочи на палета
[mm] [mm] [mm]
9.5 1200 2600 70
12.5 1200 2000 60
12.5 1200 2500 60
12.5 1200 2600 60
12.5 1200 2800 60
12.5 1200 3000 60
12.5 600 2000 60
12.5 600 2600 60
15 1200 2600 50

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!