Гипс картонска плоча отпорна на оган

Дебелина Ширина Должина Плочи на палета
[mm] [mm] [mm]
12.5 1200 2000 60
12.5 1200 2500 60
12.5 1200 2600 60
12.5 1200 3000 50
15 1200 2000 50
15 1200 2600 50
15 1200 3000 50

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!