Директен држач за ЦД профил

Димензии Кутија
[mm] [mm] парчиња
0.8 75 100
0.8 125 100
0.8 150 100
0.8 200 100
0.8 250 100
0.8 300 100
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!