Жица со кука

Димензии Кутија
[mm] [mm] парчиња
4 125 100
4 250 100
4 375 100
4 500 100
4 750 100
4 1000 100
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!