Клип за декинг Premium

Скриениот систем за прицврстување е одговорен за елеганцијата на платформите за покривање. Savadeck клиповите се незаменлив дел од придружната опрема за склопување.

Клипот Savadeck е направен од Poliamid 40. Тоа е најиздржливиот полимер на светот. Содржи 40% стаклени влакна кои дополнително го зајакнуваат клипот. Тие се отпорни на рѓа и практично нераскинливи.

За прицврстување на клиповите се користат Spax штрафови со торекс глави со inox и virox квалитет.

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!