Кровни прозорци VELUX со супер звучна изолација

Претворете го вашиот сон за убав, мирен сон во реалност. Изберете суперзвучни изолациски VELUX покривни прозорци ако живеете во близина на автопат, аеродром или која било друга гласна област – и намалете го звукот до 50% (во споредба со стандардниот покривен прозорец VELUX).

Тимот од специјалисти за акустика VELUX разви покривен прозорец што го намалува звукот од врнежите за Rw 7 dB (преполовување на бучавата на човечкото уво) и звукот воопшто за Rw 42 dB (во споредба со стандардниот покривен прозорец VELUX).
Карактеристики

  • Екстремна звучна изолација – Rw 42 dB според EN ISO 717-1
  • Намалување на бучавата од дожд
  • Дополнителна топлинска изолација

Јасен поглед со облога против роса на надворешното стаклено стакло што ја намалува акумулацијата на роса

Категорија

Бренд

Velux

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!