Нониус држач – горен дел

Димензии Кутија
[mm] [mm] парчиња
0.8 120 100
0.8 360 100
0.8 460 100
0.8 960 100
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!