Профил CD

Дебелина Ширина Должина Профили во пакување Пакување
[mm] [mm] [mm] [m]
0.5 | 0.6 60 3000 216 648
0.5 | 0.6 60 4000 216 864

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!