Профил CW

Премиум профил CW (вертикално позициониран) идеален за изградба на лесни преградни ѕидови, ѕидни облоги и фасади преку методи на сува градба.

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!