Профил UA

Дебелина Ширина Должина Профили во пакување Пакување
[mm] [mm] [mm] [m]
2.0 50 3000 6 18
2.0 75 3000 4 12
2.0 100 3000 4 12

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!