Профил UD

Дебелина Ширина Должина Профили во пакување Пакување
[mm] [mm] [mm] [m]
0.5 | 0.6 28 3000 192 576
0.5 | 0.6 28 4000 192 768

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!