Профил UW

Дебелина Ширина Должина Профили во пакување Пакување
[mm] [mm] [mm] [m]
0.5 | 0.6 50 3000 192 576
0.5 | 0.6 50 4000 192 768
0.5 | 0.6 475 3000 128 384
0.5 | 0.6 75 4000 128 512
0.5 | 0.6 100 3000 96 288
0.5 | 0.6 100 4000 96 384

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!