Саморезен шраф за гипс-картон

Димензии Парчиња во кутија Кутии во пакет Пакети
[mm] [pcs]
3.5 25 1000 16 16000
3.5 35 1000 12 12000
3.5 45 500 16 8000
3.5 55 500 12 6000
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!