Саморезен шраф HEX LB 5.5

Димензии Парчиња во кутија Кутии во пакет Пакети
[mm] [pcs]
5.5 25 500 1 500
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!