Саморезен шраф TEX LB 3.5

Димензии Парчиња во кутија Кутии во пакет Пакети
[mm] [pcs]
3.5 9.5 1000 36 36000
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!