Саморезен шраф TEX LB 4.2

Димензии Парчиња во кутија Кутии во пакет Пакети
[mm] [pcs]
4.2 13 1000 16 16000
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!