Серија Фарбана

Категорија

Инспириран од италијанскиот дизајн, изработен од најквалитетна австриска иверица.

Обоени во три слоја (изолатор, полиуретанска основа и финален полиуретански лак од реномиран италијански производител), што им овозможува одлична заштита и долг работен век.

Се карактеризира со издржливост, зголемен степен на отпорност на абење.

  • Дел од саќе од натрон и екструдирана иверица
  • Залиха за скелиња за дебелини на ѕидови од 7 cm до 30 cm (по желба на купувачот можни се дебелини над 30 cm).
  • Вратата е испорачана со AGB брава и 3 шарки на бродот.
  • Листот се сече директно, насоката на отворање лево/десно се одредува при монтажата.

Бренд

Porta Royal

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!