Серија Premium

Категорија

Изработени од најквалитетна иверица.

Се карактеризираат со модерен дизајн, издржливост, зголемен степен на отпорност на абење.

ПРЕМИУМ ДЕЛ

Вратното крило (цело крило) се состои од вертикален фриз од иверица (90×20 mm), (110×10 mm) обложен со медијапан. Средниот дел на крилата е изработен од иверка од 14 mm, иверата е обложена од двете страни со висококвалитетна заштитна декоративна cpl ламинатна фолија 3,2 mm, која им обезбедува одлична заштита и долг работен век. Имаат дополнителна топлинска звучна изолација.

Залиха за скелиња за дебелини на ѕидови од 7 cm до 30 cm (по желба на купувачот можни се дебелини над 30 cm).

Вратата е испорачана со AGB брава и 3 шарки на бродот.

Листот се сече директно, насоката на отворање лево/десно се одредува при монтажата.

Широко се користат во хотелиерството како хотелски влезни врати.Дизајнирани се според сите барања и стандарди во согласност со сите потреби.Системот за отварање може да биде класичен (отворање на бравата со клуч) или електронски (систем за отворање картички).

Бренд

Porta Royal

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!