Сидрест метален клин за бетон

Димензии Парчиња во кутија Кутии во пакет Пакети
[mm] [pcs]
6 40 100 20 2000
6 60 100 10 1000
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!