Универзален штраф за нанесување без претходно дупчење

Брзо и безбедно прицврстување со намален вртежен момент. Ефикасно го намалува расцепувањето на материјалот што се штрафи, дури и кога е блиску до работ.

T-Star plus овозможува стабилно и нелизгачко пренесување на вртежниот момент од шрафцигерот на завртката. Вдлабена глава за стабилно вклопување. Назабен конец за брзо и стабилно прицврстување. 4 CUT точка за директно навртување без претходно дупчење.

Заштитниот слој Wirox A9J со висок степен на заштита од корозија, не содржи хром и затоа е поеколошки во споредба со конвенционалните заштитни слоеви.

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!