Шраф за бетонски плочи

Димензии Парчиња во кутија Кутии во пакет Пакети
[mm] [pcs]
3.9 25 1000 18 18000
3.9 35 1000 12 12000
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!