Шраф за гипс картон

Димензии Парчиња во кутија Кутии во пакет Пакети
[mm] [pcs]
5.5 38 500 12 6000
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!