Штраф од нерѓосувачки челик за обложување – 3×30

Штрафови од нерѓосувачки челик за прицврстување на декинг платформи. Се користат во најекстремни услови, како морски плажи или базени, поради присуството на сол, јод и хлор.

Направен од нерѓосувачки челик А2, отпорен на киселина, вдлабната глава PZ1 со големо тело и силен навој за совршено цврсто и стабилно поврзување.

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!