Armal Lily славина за мијалник

Славина за мијалник
Славина со една лост
Тело од месинг
Завршување во хром
Картриџ 40мм, керамика
Флексибилни цевки од нерѓосувачки челик (DVGW, KIWA ATA)
Фиксиран излив
Вертикална монтажа

Категории ,

Доверливоста, квалитетот и дизајнот кој е инспиративен веќе 50 години се состојките кои ги прават славините Armal оптимален избор за вашиот дом. Модерните славини се направени од висококвалитетни материјали и се со гаранција од 10 години. Срцето на славината е кертриџот, неговиот главен механизам, чии керамички заптивки не оставаат простор за загриженост.

 

Бренд

Armal

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!