Armstrong CASA

производител: Армстронг
опис: даска
дебелина: 14
димензии: 600 X 600 mm
колекција: CORELINE
земја на потекло: ЕУ

Категорија
Armstrong CASA Max 15 има фини, нерамни перфорации со мазна завршна површина со што ги задоволува потребите за визуелен модерен, елегантен дизајн .
  • Висока апсорпција на звук: 0,70 NRC
  • Отпорност на влажност RH 95%
  • Рефлексија на светлина 88%

Области за примена

  • Канцеларии / Центар за повици
  • Здравствена грижа
  • Образование
  • Конференциски сали
  • Аудиториуми
  • Коридори / лоби
  • Библиотеки
CASA

производител: Армстронг
опис: даска
дебелина: 15
димензии: 600 X 600 mm
колекција: CORELINE
земја на потекло: ЕУ
земја на потекло: ЕУ

Бренд

Armstrong

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!