Armstrong CORTEGA

производител: Армстронг
опис: даска
дебелина: 14
димензии: 600 X 600 mm
колекција: CORELINE
земја на потекло: ЕУ

Категорија

CORTEGA нуди средна текстура, економично решение со стандардна акустична апсорпција.

  • Економичен
  • Минерални влакна
  • Апсорпција на звук (NRC) 0,55
  • Рефлексија на светлина 80%
  • Отпорност на попуштање/влажност   Стандарден
CORTEGA

производител: Армстронг
опис: даска
дебелина: 15
димензии: 600 X 600 mm
колекција: CORELINE
земја на потекло: ЕУ

Бренд

Armstrong

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!