Armstrong FERIA

производител: Армстронг
опис: даска
дебелина: 14
димензии: 600 X 600 mm
колекција: CORELINE
земја на потекло: ЕУ

Категорија

Armstrong FERIA има перфорирана, лесно гранулирана површина која нуди добра комбинација на апсорпција на звук и рефлексија на светлината (85%).

 

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!