Armstrong RETAIL

  • производител: Армстронг
  • опис: даска
  • дебелина: 14
  • димензии: 600 X 600 mm
  • колекција: CORELINE
  • земја на потекло: ЕУ
Категорија

Armstrong RETAIL нуди мазна, неперфорирана современа визуелност која обезбедува заштеда на енергија поради високото ниво на рефлексија на светлината.

  • Одлична рефлексија на светлина (87%)
  • Идеален за малопродажни средини
RETAIL

производител: Армстронг
опис: даска
дебелина: 14
димензии: 600 X 600 mm
колекција: CORELINE
земја на потекло: ЕУ

Бренд

Armstrong

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!