ARMSTRONG SIERRA OP

  • производител: Армстронг
  • опис:даска
  • дебелина: 15
  • димензии: 600 X 600 mm
  • колекција: ЛАМИНИРАН
  • земја на потекло: ЕУ
Категорија

Бренд

Armstrong

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!