FIBRANgeo AL B-030

Ширина Должина Густина Пакување на палета Палета
[mm] [mm] [m3] [m3]
600 1200 0.36 10 3.6
600 1200 0.36 10 3.6
Категорија

Бренд

Technogips Pro

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!