Gletmaster

  • Потрошувачка: Потрошувачката на GLET MASTER е 1,5 – 2,0 kg/m2.
  • Пакување: GLET MASTER се пакува во кофи од 1 kg, 5 kg и 25 kg.
  • Складирање: На сув и воздушен простор на палети
  • Рок на траење: Дванаесет месеци, во оригинално пакување и под соодветни услови за складирање.
Категорија

Бренд

Silex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!