Gletosil

  • Потрошувачка: Потрошувачка на GLEOFORCE 1-1,5 kg/m2
  • Пакување: ГЛЕТОСИЛ е спакуван во вреќи со вентили од 25 кг
  • Складирање: На сув и воздушен простор на палети
  • Рок на траење: Најмалку 12 месеци, во оригинално пакување и во соодветни услови за складирање.
Категорија

Бренд

Silex

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!