ISOVER AKUSTO

  • производител: Isover
  • тип: минерална стаклена волна
  • ламбда: 0,039
  • дебелина: 75,0 и 100,0
  • земја на потекло: ЕУ
  • единица мерка: m2
  • цена: Нема
  • пакување: ролна
Категорија

Бренд

Isover

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!